Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku

進撃の巨人 悔いなき選択

Много години преди да стане известният капитан на „Корпуса на разследващите“ (Survey Corps), младият Леви (Levi) се бори за оцеляването си в утайката на столицата, подземния таен живот. Като шеф на собствената си престъпна операция, Леви се опитва да се справи с незначителни доходи, докато се подпомага от съучастниците, Изабел Магнолия (Isabel Magnolia) и Фарлан Чърч (Farlan Church). С малко надежда за бъдещето, Леви приема сделка с лидера на анти-експедиционната фракция, Николас Лобов (Nicholas Lobov), който обещава гражданство на тримата, стига да успеят да убият Ервин Смит (Erwin Smith), лидерът на екипа на „Корпуса на разследващите“.

С пресичането на пътищата на Леви и Ервин, вторият признава гъвкавостта и уменията на Леви и му дава възможност да стане част от разследващия екип или да бъде предаден на Военната полиция, за да отговаря за извършените от него престъпления. Сега, когато са по-близо до мъжа когото трябва да убият, групата планира да завърши мисията си и да се спаси от мрачната смърт в тъмните недра на предишния си дом. Но скоро са на път да разберат, че светът на повърхността не е толкова свободен, за колкото са го смятали, и че понякога свободата може да дойде на тежка цена.

Базиращ се на популярната манга със същото име, Shingeki no Kyojin: Kuinaki Sentaku илюстрира срещата между два от основните герои на Shingeki no Kyojin, както и събитията от 23-тата експедиция зад стените.

Трейлър

За да изгледате всички 2 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾