Shingeki no Kyojin

進撃の巨人

Преди векове човечеството е било изклано почти до изчезване от чудовищни хуманоидни същества, наречени титани, принуждавайки хората да се скрият от страх зад огромни концентрични стени. Това, което прави тези гиганти ужасяващи е, че техният вкус за човешка плът не е роден от глад, а от чисто удоволствие. За да се осигури тяхното оцеляване, започват да живеят в рамките на отбранителни бариери, в резултат на което нямат среща с титан от 100 години. Въпреки това, крехкото спокойствие скоро бива разбито когато колосален Титан успява да наруши уж непревземаема външната стена, запалващ искрата за борба за оцеляване срещу гнусните човекоядни създания.

След злополучна лична загуба от ръцете на нахлуващите същества, Ерен Йегер (Eren Yeager) посвещава живота си на тяхното изкореняване чрез присъединяването си в корпуса на бранителите (Survey Corps) - елитна военна част, която се бори с безмилостните титани извън защитата на стените.

По мангата на Хажиме Исаяма (Hajime Isayama), Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) следва Ерен, заедно с осиновената му сестра Микаса Акерман (Mikasa Ackerman) и неговият приятел от детството Армин Арлерт (Armin Arlert), включвайки се в брутална битка срещу титаните и състезавайки се за намиране на начин за побеждаване на тези твари преди последните стени да бъдат разрушени.


Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Towa pyrwi sezon li e

Да защото когато напишеш atak on titan то ти излиза първо

Най интересното аниме което съм гледал

Хаха и аз си казах това туко що😃

За мен остава неясно как може да има цигари през 855г😂 😂 😂

Това е перфектен сериал за първо аниме! Много е интересно и завладяващо!💓 💓 💓

ДА , но е малко ужасяващо подобно на Tokyo Ghoul 😉

Възможно е да е подобно, защото е издадено година по-късно след Атака на титани. Но разликата във времето остава.

Уникално аниме и история

Определено ние сме ловци ,не те 😎 на ви

МНОООГГООО ЯКО АНИМЕ Аз Най двече Обичам ерен много готин <3

Много интересно!!!

Любимото ми аниме! 😍 Харесва ми тръпката, че не може да предвидиш какво ще се случи. Тъкмо си помислиш, че си разгадал сюжета и БАМ нещо ново и объркващо!💣 💥

Много интересно аниме, препоръчвам го

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах