Shingeki no Kyojin

進撃の巨人

Преди векове човечеството е било изклано почти до изчезване от чудовищни хуманоидни същества, наречени титани, принуждавайки хората да се скрият от страх зад огромни концентрични стени. Това, което прави тези гиганти ужасяващи е, че техният вкус за човешка плът не е роден от глад, а от чисто удоволствие. За да се осигури тяхното оцеляване, започват да живеят в рамките на отбранителни бариери, в резултат на което нямат среща с титан от 100 години. Въпреки това, крехкото спокойствие скоро бива разбито когато колосален Титан успява да наруши уж непревземаема външната стена, запалващ искрата за борба за оцеляване срещу гнусните човекоядни създания.

След злополучна лична загуба от ръцете на нахлуващите същества, Ерен Йегер (Eren Yeager) посвещава живота си на тяхното изкореняване чрез присъединяването си в корпуса на бранителите (Survey Corps) - елитна военна част, която се бори с безмилостните титани извън защитата на стените.

По мангата на Хажиме Исаяма (Hajime Isayama), Shingeki no Kyojin (Attack on Titan) следва Ерен, заедно с осиновената му сестра Микаса Акерман (Mikasa Ackerman) и неговият приятел от детството Армин Арлерт (Armin Arlert), включвайки се в брутална битка срещу титаните и състезавайки се за намиране на начин за побеждаване на тези твари преди последните стени да бъдат разрушени.


Трейлър

За да изгледате всички 25 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

mislq che e krista ama ne sum siguren

Най Бруталния край

Brat tova e mega qkoto koi gleda tokyo ghoul i JOJO

Много е интересно как Mикаса само помага на Ерен

iskash li kartov be batkoooooo

chakam si kartofa bratko

ne ochakwah mikasa da e jenskiq titan

Как минава ще е женският титян

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах