Shingeki no Bahamut: Virgin Soul

神撃のバハムート VIRGIN SOUL

Преди десетилетие хората, боговете и демоните обединили сили, за да се противопоставят на заплахата от колосалния дракон Бахамут (Bahamut).

В настоящето, хората, живеещи в столицата Анате, се радват на разкошен и благоденстващ живот. Техният напредък се дължи главно на ръководенето на новоназначения крал, Чариоче XVII (Charioce XVII), който е откраднал сила от боговете и е позволил злоупотребата и робството над демонската раса в столицата. Докато хората продължават да използват неморално демоните, чувството за враждебност към хората започва да се натрупва в демоничните общности, заплашвайки зараждането на бунт. Междувременно, между боговете се започва да се усеща силно безпокойство, докато се надпреварват да възвърнат изгубената си сила.

Сред всичко това, Нина Дранго (Nina Drango), весел млад ловец на глави, е пристигнала в Кралската столица, с надеждата да се установи и да си изкарва прехраната. Въпреки това, нейният спокоен живот бързо се превръща в хаос, когато пресича пътя си със зловещия Раг Демон (Rag Demon), който е решен да търси отмъщение срещу хората и Кайзар Лидфарт (Kaisar Lidfard), благороден рицар, който се бори с вътрешен морален конфликт.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Страхотно е

ще има ли и втори сезон

Това не трябва ли да е втори сезон?

както и 23-ти епизод

Добавени са!

защо няма 21-ви епизод

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах