Shingeki no Bahamut: Genesis

神撃のバハムート GENESIS

Английско заглавие:
Rage of Bahamut: Genesis
Премиера:
06/10/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
MAPPA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure, Demons, Supernatural
Продуценти:
NBCUniversal Entertainment Japan, Cygames

Преди хиляди години, древният дракон Бахамут (Bahamut) опустошава земята на Мистаркия (Mistarcia) - свят, в който богове и демони си съжителстват сред обикновените хора. Сработвайки се заедно, за да предотвратят унищожението на света, вечно съревноваващите се божества едвам-едвам успяват да запечатат Бахамут, съгласявайки се да си разделят ключа, за да може драконът да остане запечатан завинаги.

В свят без заплахата на смъртоносния дракон, работата върви както обикновено за ловците на глави като Фаваро Леоне (Favaro Leone). Той води спокоен и охолен начин на живот, като изключим че постоянно му се налага да бяга от другия ловец на глави, Кайсар Лидфард (Kaisar Lidfard) - праведен човек, който се е заклел да си отмъсти на Фаваро. Безгрижният живот на героя ни обаче се превръща в пълен хаус, когато се среща със загадъчната Амира (Amira), която държи половината от ключа към крехкия мир на света.

Shingeki no Bahamut: Genesis разказва историята на група от малко очаквани герои, който се оказват попаднали в средата на епичен сблъсък между богове и демони, принудени да изградят пътя си в лицето на предстоящата буря.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾