Shin Shirayuki-hime Densetsu Prétear

新白雪姫伝説プリーティア

Английско заглавие:
Pretear: The New Legend of Snow White
Премиера:
04/04/2001г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Hal Film Maker
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Magic, Romance, Super Power, Drama, Shoujo, Comedy
Продуценти:
Kadokawa Shoten, Rondo Robe

На път за училище Химено (Himeno) среща малко момче, което я моли да го хване за ръката. Когато го прави, тя припада и по-късно се събужда и взира в тъмнокос бишонен (bishounen, красиво момче)!

Красавецът, помогнал ѝ да се съживи, се оказва един от седемте рицаря на Земята, Хаяте (Hayate). Те търсили Shin Shirayuki Hime Densetsu Pretear - легендарното магическо момиче, което може да им помогне в спасяването на Земята от разруха и унищожение. Хаяте, по-темпераментният от седемте, вярва, че именно Химено е момичето, което търсят.

Химено обаче си има други терзания на главата - животът у дома, заедно с баща ѝ Кароу (Karou), можеше да е прекрасен, тъй като са много близки... ако не беше Натцуе (Natsue), новата му жена, която ревнува от връзката им. Освен нея, младото момиче можеше да мине и без доведените ѝ разглезени сестри Мавата (Mawata) и Маюне (Mayune), които със сигурност не правят живота ѝ по-лесен. Въпреки това баща ѝ е толкова влюбен в новата си съпруга и живота, който води, че приема, че Химено също е щастлива...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾