Shimoneta to Iu Gainen ga Sonzai Shinai Taikutsu na Sekai

下ネタという概念が存在しない退屈な世界

С представянето на нови стриктни закони за морала в Япония, нацията е пречистена от всичко неприлично и нечисто. Чрез мониторинг на гражданите, използвайки специални устройства на вратовете им, властите предприемат екстремни мерки, за да гарантират целомъдрието на обществото.

В този нов свят на сексуална репресия живее Танукичи Окума (Tanukichi Okuma), син на скандален терорист, който се противопоставя на законите за целомъдрие. След като наскоро влиза в гимназията, той предлага помощта си на училищния съвет, за да се приближи до президента Анна Нишикиномия (Anna Nishikinomiya), негова приятелка от детството и тайна любов. Но той дори не подозира, че вицепрезидента Аяме Каджо (Ayame Kajou) има тайна самоличност - маскираният престъпник Син Сняг, посветил се в разпространението на похотливи материали сред осакатеното общество. Разбира се Танукичи мигновено привлича интереса на момичето, заради действията на баща му.

Скоро Танукичи е приет като член на организация SOX, където е принуден да разпространява неприлична пропаганда, помагайки за нападение срещу репресивните правила на правителството. Тъй като училището им е първта точка за атака, той ще трябва да направи немислимото, когато осъзнае, че основната им цел е човекът, на когото най-много се възхищава.

Трейлър

За да изгледате всички 8 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾