Shikkakumon no Saikyou Kenja

失格紋の最強賢者

В един магически свят, силите и бъдещето на маговете се предопределят по рождение чрез така-наречените „Белези“ – четири символа, които категоризират съвместимостта на човек с магията. Жалеейки заради факта, че белегът му се счита неподходящ за битка и полезен само за усилване на магията, невероятно умел маг решава да се прероди хиляда години в бъдещето.

Прероден като Матиас Хилдесхаймър (Mathias Hildesheimr) – шестгодишно момче и третият син от семейството на херцог – той получава белега за близък бой, който винаги е искал. За негово съжаление, той разбира и че познанието на човечеството за магия и майсторство с меч драстично се е влошило в тази епоха - може да се открие само калпаво магическо оборудваме и най-основните заклинания са забравени. За да сипе сол в раната, настоящият му белег, някога величан като най-могъщият, сега се счита за най-лошият.

Щом Матиас навършва 12 години, ненадминатото му майсторство с меч го отвежда във Втора кралска академия. Разбивайки предразсъдъците, той бързо създава вълнения в академията и извън нея. Но бившият маг разкрива признаци за тъмни сили, действащи в сенките, и понеже човечеството е по-слабо от всякога, от Матиас зависи да осуети злите им планове.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾