Shi Shi Chuanshuo

师士传说

Английско заглавие:
The Legend of Masters
Премиера:
03/12/2023г.
Тип:
ONA
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
26 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Mili Pictures
Озвучаване:
Китайско
Държава:
Китай
Жанрове:
Action, Sci-Fi, Mecha
Продуценти:
Tencent Penguin Pictures

Йе Чун (Ye Chong), който е израснал сред боклуци, случайно открива счупена броня с изкуствен интелект по време на „лов на съкровища“ в планината с боклуци. С помощта ѝ той бяга от планетата на боклука и влиза в човешкото общество.

Каква е истинската самоличност на интелигентната меча Му Шан (Mu Shang) и какъв е житейският опит на Йе Чун? Как мъжът, който притежава единствено инстинкт за оцеляване, изживява своята любов? Как стъпка по стъпка се запознава с непознатото общество? Каква роля играе то? Какъв обрат внася в съдбата му законът на джунглата, който е толкова различен от човешкия? Със спокоен ум и вяра в жестоките закони на джунглата, младият мъж е като гъба и високоскоростно усвоява всякакви знания. Без значение дали е майстор или учител, той е толкова изключителен в борбата и обучението. Всеки път, когато се появи пред всички, той блести като метеор, искрящо талантлив!

Пасивност и инициативност, смърт и оцеляване, студенина и объркване - опитът за израстване на Йе Чун интерпретира процеса на непреклонната борба на един млад човек и създава мистериозната легенда за един майстор.

В необятното междузвездно пространство, където се появяват космически бойни кораби и меча костюми, човешките същества отново попадат в необятността, от която не могат да се измъкнат.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾