Shen Yin Wangzuo 2nd Season

神印王座 第二季

Английско заглавие:
Throne of Seal 2nd Season
Премиера:
10/11/2022г.
Тип:
ONA
Епизоди:
78
Статус на излъчване:
В момента излиза
Продължителност:
21 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Shenman Entertainment
Озвучаване:
Китайско
Държава:
Китай
Жанрове:
Action, Fantasy, Adventure

Разкривайки, че е двойнствен рицар, Лун Хъо Чен (Long Hao Chen) триумфира в мача в храма си и се класира на финала. Но преди да започне големият финал, във всеки храм се провеждат мачове за класиране, за да се определят най-силните в него. По време на класирането Хао Чън е ранен, което вбесява Шън Цай-ър (Sheng Cai'er) и я кара да търси отмъщение за случилото се с него. Нейните действия предизвикват борба между храма на рицарите и храма на убийците, която е потушена след шокиращо разкритие – Шън Цай-ър е прероден светец.

Финалът на отборното състезанието за лов на демони започва с разделянето на шестдесетте останали участници на шест групи. След това шестнадесетте най-добри участници се изправят един срещу друг, за да определят тримата най-добри. Всеки от тримата най-добри ще бъде награден с духовна печка и с правото да избере съотборниците си.

За да се превърне в рицар, способен да победи Господаря на демоните, Лун Хао Чън трябва да се стреми да бъде пръв в това състезание, за да може да избере най-добрите съотборници, които да му дадат шанс за борба.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾