Shaman King (2021)

Шаманите са необикновени хора, които притежават способността да общуват с призраци, духове и богове, които са иначе невидими за обикновените очи. „Шаманската битка“ е престижен турнир, който предизвиква един срещу друг шамани от целия свят, се провежда веднъж на всеки петстотин години. Победителят в него е коронясан за Крал на шаманите. Тази титла ще позволи на късметлията да призове Великия Дух и да оформи света по свой вкус.

След като за пореден път закъснява за час, Манта Оямада (Manta Oyamada) решава да мине напряко през местното гробище. Забелязвайки го, самотно момче, седнало на надгробен камък, кани Манта да съзерцава с „тях“. Осъзнавайки, че под „тях“ той визира себе си и призрачните си приятели, Манта бяга ужасен. По-късно момчето се представя като Йоу Асакура (You Asakura), шаман в обучение, като демонстрира силите си, обединявайки се с шестотингодишния дух на самурай Амидараму (Amidamaru), за да спаси Манта от група гангстери. Йоу се сприятелява с Манта заради способността му да вижда духове и с помощта на Амидамару, групата се заема да постигнат целта на Йоу да стане следващия крал на Шамана.

Трейлър

За да изгледате всички 23 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Някои знае ли кога ше излезе новия епизод

😒 щом е римейк ще го пропусна ....помня го още преди😞

Ами губиш доста, защото освен дизайна, има промени и по сюжета(за добро). Защото старото аниме доста бързо се отклонява от мангата. Докато това ще я следва по-стриктно.

IF YO SPIRIT IS STROOOOOOOOONG
YOU CAN BE THE ONE 💥 💥 💥

Тази седмица ще има ли епизод или ?

Радвам се че решиха да направят римейк на това аниме като бях малък го гледах по джетикс и беше мн епично с опенинга мн се радвам че и други хора ще научат за него

Моля ви оправете имената на геройте в описанието. Yoh, не You, сътветно на български Йо, а не Ю (facepalm)

не забравяй Рю 😎

OK епизодите излизат четвъртък. Преди превода излизаше събота. КАКВО ОТНЕМА ТОЛКОВА ВРЕМЕ?!

Знаеш ли колко време отнема, за да се преведе даден епизод? Редакция? Преводачът е зает, а работата му се заплаща. Ако искате бърз превод - гледайте на английски.😉 😇

добро е но нека децата да се радват на този вариант защо 1 shaman king е невероятен

Двата dislike-а са от хора които нямат прическата на Рю

Sled gore dolu kolko vreme shte doide 5-ti epizod :3

prez kolko vreme izliza edin epizod?

В сряда пускат епизода, а най-късно четвъртък или петък се превежда. Тази седмица по-бавно стана, защото много късно пуснаха релийз(заради Нетфликс).

Не в сряда, а в Четвъртък. Анимето започна от 1-ви Април, тоест Четвъртък.

Много добре е направено !

Зареди повече

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах