Shaman King

シャーマンキング

В Токио е на път да започне "Шаманската битка" (Shaman Fight) - турнир, провеждан на всеки петстотин години, където шамани - тези, които  могат да командват духове - се изправят един срещу друг в тежка битка. Победителят в този конкурс се превръща в Шамански крак и единственият, който е в състояние да се свърже и да контролира Великия Дух (Great Spirit), позволявайки им да променят света по тяхно желание с огромната си сила.

В една късна вечер Манта Оямада (Manta Oyamada) се натъква на съученичка си, безгрижният Йо Асакура (Yoh Asakura), който го кани да го придружи да погледат звездите с негови приятели. Но Манта е ужасен от тях, тъй като се оказват призраци от местното гробище! Рядкото шесто чувство, което позволява на Манта да види тези духове, обаче, впечатлява момчето към Йо. Затова когато Йо научава, че новият му другар е бил натупан от местна банда, той решава да отмъсти с помощта на Амидамару (Amidamaru), дух-самурай, на който гробът е бил разбит от същата група побойници.

Скоро Манта ще разкрие повече подробности от света на духовете, включително Шаманската битка, в която новият му приятел Йо се стреми към победа.

Трейлър

За да изгледате всички 64 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Повече от страхотно, като малка го гледах, но не омръзва и когато пораснах 😋 😋

Ох сега като знам че ще излиза и нов шаман кинг, ще изгледам и този още веднъж😂 😂

Едно много добро аниме

невероятно аниме гледал сам го няколко пъти цялото браво за превода и качването

Нилога не омръзва да го гледаш 😊 😊 😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах