Shadows House 2nd Season

シャドーハウス

Премиера:
09/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
CloverWorks
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Seinen, Slice of Life, Supernatural
Продуценти:
Aniplex, WOWOW, Tokyo MX, Shueisha, BS Asahi

Насладете се на втори сезон на Shadows House.

След развръзката на дебюта, Кейт (Kate) и куклата ѝ Емилико (Emilico) официално стават обитатели на Къщата на сенките. Те обаче са под постоянното наблюдение на Звездобройците - елитна група, която отговаря за детското крило. За да се измъкнат от наблюдението им и от болезнените методи, които използват, за да държат под контрол лоялността на всички, Кейт и Емилико трябва да внимават на кого да се доверят, стремейки се самите те да станат Звездоносци.

Междувременно Звездобройците се сблъскват със свои собствени проблеми. Мистериозна фигура с роба е нахлула и обикаля из детското крило. Първоначално е смятан за безобиден, но започват да се случват все повече инциденти, които застрашават живота на Куклите - и всички те сочат към подозрителната личност.

За да подобри репутацията си, Кейт решава сама да разреши загадката. И все пак, при толкова малко улики и толкова много заподозрени, търсенето на похитителя и мотива му за нападението над имението се оказва по-трудно, отколкото тя си е представяла.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾