Seto no Hanayome

瀬戸の花嫁

По време на лятната ваканция, ученикът от средното училище, Нагасуми Мичишио (Nagasumi Michishio), се отправя към Seto Inland Sea. Един ден, докато плува на плажа Мио Сън, той получава внезапно мускулен спазъм. За съжаление никой не се оказва достатъчно близо, за да забележи отчаяните му опити за помощ и затова той потъва в океана, безпомощно оставен да се удави. Точно когато губи съзнание, обаче, на помощ му се притичва русалка, която да го спаси.

Същата вечер, Нагасуми е посетен от спасителя си - момиче, представящо се като Сън Сето (Sun Seto), която е русалка от якудза семейство. Оказва се, че според закона на русалките, русалка, чиято идентичност е разкрита пред човек, трябва да бъде наказана с екзекуция. За да избегне този мъчителен край, семейство Сето предлага решение - Нагасуми трябва да се ожени за Сън или да умре в ръцете на Гозабуро (Gouzaburou), бащата на Сън и бос на клана Сето. Изправен без други варианти, Нагасуми приема предложението ѝ за брак.

Сега младоженците са изправени пред трудната задача да пазят отношенията си в тайна. Между безкрайните опити на Гозабуро да отнеме живота на Нагасуми и ексцентричните лудории на главните герои, между двойката започва да процъфтява истинска и невинна любов, докато се адаптират към новия си начин на живот.

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾