Senyuu.

戦勇。

Премиера:
09/01/2013г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
4 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
LIDENFILMS, Ordet
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Shounen, Parody, Comedy
Продуценти:
TV Tokyo, Bandai Visual, Lantis, Barnum Studio, Dwango, Good Smile Company

Някога, демонът лорд Рхимедес (Rchimedes) разпространявал ужаси по целия свят, докато не е запечатан от легендарния герой Креасън (Creasion). Оттогава изминават хиляди години в мир. С времето обаче е започнала да се отваря мистериозна дупка между човешката и демонска сфери, отприщвайки безброй демони отново в човешкия свят. Стигайки до заключението, че скоро ще се завърне Рхимед, за да опустоши това, което не е успял преди много години, човешкият цар призовава всичките 75 предполагаеми потомци на легендарния герой. За съжаление, след толкова много години е твърде трудно да се определят истинските му потомци.

Сред смелчаците с лъвски сърца е и аматьорския приключенец Алба Фрюлинг (Alba Frühling). Уменията му може и да не са първокласни, но той е придружаван от талантливия войник Рос (Ross), който помага на младия герой когато изпада в трудности... или поне се предполага, че го прави. Макар и да е несъмнено опитен воин, Рос всъщност е саркастичен и садистичен, заради което се наслаждава на страданията на Алба.

Senyuu. е комедийно приключение, което проследява невероятното дуо, докато се борят със стремежа си да победят демонския лорд и докато срещат различни ексцентрици по пътя си.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾