Sengoku Night Blood

戦刻ナイトブラッド

Премиера:
03/10/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Typhoon Graphics
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Historical, Romance
Продуценти:
TV Asahi, Marvelous, Pony Canyon, JY Animation, Live Viewing Japan, TV Asahi Music

Един ден Юзуки (Yuzuki) е обгърната от загадъчна светлина, която внезапно излиза от мобилния си телефон и внезапно се оказва на непознато място. Пейзажът, простиращ се пред нея, почти наподобява Япония от ерата Сенгоку. Но това всъщност е „Шинга“, в който живеят нечовешки същества като вампири и върколаци.

Преди много време, различни племена са живели мирно под закрилата на Химемико (Himemiko), в чиито вени е текла специална кръв. Един ден обаче, Химемико внезапно изчезва...

Останал без единствената си защита, светът изпада в период на размирици, докато военачалниците на племената Гега (Gegga) се борят за контрола. И сякаш призовани от всички тези размирици, по цялата земя започват да се появяват странните чудовища „Якума“ (Yakuma), които нападат хората.

Тойотоми Хидейоши (Toyotomi Hideyoshi), който води армията Тойотоми, взема Юзуки под крилото си, след като я спасява от бойното поле, и открива, че кръвта ѝ може да събуди скритите сили на племената Гега.

След като научава за силата на кръвта ѝ, другите военачалници - Ода (Oda), Уесуги (Uesugi), Такеда (Takeda), Санада (Sanada) и Дате (Date) - започват да преследват младото момиче, всеки за своя лична изгода.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾