Sengoku Basara

戦国BASARA

По време на периода Сенгоку (Sengoku) в Япония, няколко могъщи военачалници се борят както политически, така и силово, с надеждата да обединят страната под централното правителство. Твърди се, че Нобунага Ода (Nobunaga Oda) е най-могъщият от тези владетели, притежавайки сила и военни ресурси необходими за завладяването на Япония.

Шинген Такеда (Shingen Takeda) и верният му воин Юкимура Санада (Yukimura Sanada) водят един от основните кланове, пресичащи пътя на Нобунага. Една вечер, на Санада е заповядано да извърши тайна атака срещу Генерал Кеншин Уесуги (Kenshin Uesugi), който след това бива осуетен от Масамуне Дате (Masamune Date) и неговата армия. Санада и Дате се борят без да има победител, което издига ожесточено съперничество от първоначалното възхищение един -другиму.

Нобунага продължава да упражнява силата си в Sengoku Basara, удвоявайки влиянието си в цялата страна. Санада и Дата се оказва, че трябва да оставят различията си настрана, за да потушат възхода на Нобунага и да спасят феодална Япония от неговото тиранично царуване. Магически, войнствени и политически сили се противопоставят пред тези воини и лидери, докато се сблъскват както помежду си така и с армиите на Нобунага.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾