Sekai Ichi Hatsukoi - World's Greatest First Love

世界一初恋 TV

След като му се налага да се занимава с колегите си, които завистливо коментират, че работи под името на баща си, гордият литературен редактор Рицу Онодера (Ritsu Onodera) е решен да се утвърди в индустрията. За да постигне това, той се отказва от работата си в издателската къща на своя баща и се прехвърля в издателство Марукава (Marukawa Publishing). Но вместо да бъде поставен в литературното им подразделение, Рицу е назначен като начинаещ манга редактор за редакторския отдел Емералд (Emerald) - екип, който работи под изключително строги графици. за да спази крайните си срокове. Там той се запознава с известния и упорит редактор Масамуне Такано (Masamune Takano).

Оказва се, че Такано всъщност е гимназиалната любов на Рицу и е нужно само един удар на сърцето, за да се влюби отново. Сега, след няколкогодишна раздяла, възстановяването на връзката им е белязана от обещанието на Такано да накара Рицу да му каже, че отново го обича.

Sekaiichi Hatsukoi следва три двойки, които са взаимосвързани в манга индустрията, всяка от които е обект на заформяща се първа любов.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Едно от най-хубавите анимета 😍😍

Това е едно уникално аниме. Препоръчвам го на всеки shounen-ai любител :)

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах