Seitokai no Ichizon

生徒会の一存

Английско заглавие:
Student Council`s Discretion
Премиера:
09/10/2009г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Harem, Parody, Comedy, School
Продуценти:
AMG MUSIC

Представете си ако водихте живот като вицепрезидент на ученическия съвет, прекарвайки дните си в ядене на закуски, игране на игри и сприятеляване с харем от красиви момичета. Точно такъв е животът, който води гимназистът Кен Сугисаки (Ken Sugisaki), или поне така си мисли!

Обикновено участниците в съвета на академия Хекийо (Hekiyou Academy) се избират с гласуване, но допълнително място се предоставя и на ученика, показал най-добри резултати на изпитите. Кен, който в исторически план винаги е имал под средните оценки, работи усилено, за да си вдигне успеха и да бъде приет в съвета, с крайната цел да се обгради с момичета, които да го харесват.

За съжаление на вицепрезидента, нещата не вървят особено по план. Не само, че момичетата от съвета постоянно отказват да приемат напредъка му, но и предпочитат да се съсредоточават върху по-важни и „скучни“ дейности, като организиране на училищния събития и управление на други клубове. Но тези малки препятствия няма да попречат на Кен да постигне мечтата си, дори и да им изглежда малко нелепо.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾