Seikon no Qwaser

聖痕のクェイサー

Премиера:
10/01/2010г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Hoods Entertainment
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Seinen, Super Power, Supernatural, Ecchi
Продуценти:
TAKI Corporation

В Академия „Свети Михайлов“, японско източноправославно училище, се наблюдава серия от убийства, като във всяка от тях жертвата е винаги млада жена. Кой е този разярен виновник? И коя красива девойка ще се превърне в следващата плячка на злодея?

След ужасен ден на тормоз от съучениците си, осиновените сестри Мафую (Mafuyu), Орибе (Oribe) и Томо Яманобе (Tomo Yamanobe), се натъкват на ранен мъж със сребриста коса и решават да го приберат докато се възстанови. Но същата вечер стават жертва на серийния убиец. За тяхно щастие, мистериозният ранен, Саша (Sasha), се появява точно навреме, за да ги спаси. Тогава той им разкрива, че е Квасер (Qwaser) - човек, способен да контролира химични елементи посредством Сома (Soma) - мистериозна есенция, която може да се намери в гърдите на жените. Способен да манипулира желязото, Саша образува огромна коса и убива серийния убиец. На следващия ден се записва в академията, давайки началото на една много „интересна“ учебна година.

Seikon no Qwaser е драматична екшън история, която не отстъпва на фенфикшъните. Присъединете се към Саша и неговите съюзници, докато отблъскват приближаващото се зло.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾