Seiken Tsukai no World Break

聖剣使いの禁呪詠唱〈ワールドブレイク〉

Английско заглавие:
World Break: Aria of Curse for a Holy Swordsman
Премиера:
12/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Diomedea
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Romance, Harem, Supernatural, School
Продуценти:
Sotsu

В академия Акане ученици със специални способности, познати като Спасителите, са обучени да се противопоставят на чудовищата „Метафизичните“, които брутално и безразборно атакуват хората. Спасителите, разделени на Широгане (Бяло желязо) и Курома (Черна магия), са превъплащение на талантливи хора, които помнят спомени от предишния си живот. Широгане притежават с оръжия и бойни техники, докато Курома притежават магия за отбранителни цели.

Новият ученик в академията, Мороха Хаймура (Moroha Haimura), е уникален с това, че успява да събуди спомените си не от един, а от два предишни живота - тези на Фрага (Fraga), рицар и принц на малка страна, и Шу Саура (Shuu Saura), магьосник и крал на Подземния свят. Това му и дава способностите както на Широгане, така и на Курома. В академията се запознава с веселата, самохвалената и малко груба Сацуки Ранджо (Satsuki Ranjou). В предишния си живот, тя е била сестрата на Фрага, Сараша (Sarasha). Освен нея се запознава и със спокойната и изтънчена Шизуно Урушибара (Shizuno Urushibara), която е била кралица на Шу Саура. Със своите уникални способности, Мороха се присъединява към Strikers, екип от елитни Спасители на академия Акане.

Плановете на Мороха за мирен училищен живот обаче отиват на кино когато Сацуки и Шизуно започват да се надпреварват за вниманието му, а нещата все повече ще се влошават когато започнат да се появяват „Метафизичните“.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾