Seiken Tsukai no World Break

聖剣使いの禁呪詠唱〈ワールドブレイク〉

В академия Акане ученици със специални способности, познати като Спасителите, са обучени да се противопоставят на чудовищата „Метафизичните“, които брутално и безразборно атакуват хората. Спасителите, разделени на Широгане (Бяло желязо) и Курома (Черна магия), са превъплащение на талантливи хора, които помнят спомени от предишния си живот. Широгане притежават с оръжия и бойни техники, докато Курома притежават магия за отбранителни цели.

Новият ученик в академията, Мороха Хаймура (Moroha Haimura), е уникален с това, че успява да събуди спомените си не от един, а от два предишни живота - тези на Фрага (Fraga), рицар и принц на малка страна, и Шу Саура (Shuu Saura), магьосник и крал на Подземния свят. Това му и дава способностите както на Широгане, така и на Курома. В академията се запознава с веселата, самохвалената и малко груба Сацуки Ранджо (Satsuki Ranjou). В предишния си живот, тя е била сестрата на Фрага, Сараша (Sarasha). Освен нея се запознава и със спокойната и изтънчена Шизуно Урушибара (Shizuno Urushibara), която е била кралица на Шу Саура. Със своите уникални способности, Мороха се присъединява към Strikers, екип от елитни Спасители на академия Акане.

Плановете на Мороха за мирен училищен живот обаче отиват на кино когато Сацуки и Шизуно започват да се надпреварват за вниманието му, а нещата все повече ще се влошават когато започнат да се появяват „Метафизичните“.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

анимето е хубаво браво за превода и качването

Ти си страхотна.😊 😘

Анимето е страхотно. В vbox7 ги има всички епизоди преведени на български.

Всички епизоди са добавени. Приятно гледане! 😉

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах