Kuzu no Honkai

クズの本懐

За външния свят, Ханаби Ясурока (Hanabi Yasuraoka) и Муги Ауая (Mugi Awaya) са перфектната двойка. Но в действителност, те споделят болезнена тайна: и двамата са влюбени в хора, с които не могат да бъдат.

Ханаби е влюбена в приятеля си от детството, Наруми Канай (Narumi Kanai), от както се помни, след което със задоволство разбира, че той е новият ѝ класен ръководител. Но Наруми бързо бива забелязан от учителката по музика,  Акане Минагауа (Akane Minagawa), което се превръща в любовна връзка помежду им, за ужас на Ханаби.

Муги, от своя страна, е бивш ученик на Акане в средното училище и още от тогава е влюбен в нея. За негов късмет, той среща в коридора Ханаби.  Тези две самотни души започват да прекарват повече време заедно и решават да се възползват един друг като заместители на хората, които истински обичат, споделяйки физическа интимност, за да избягат от самотата.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

ZASHTO SVURSHI TAKA!?!??!?!?

gotino e ama kraq ne stryva (moe mnenie)

Искам Муфи и Ханаби да се съберат във вторият сезон ако има такъв или поне във филма пак ако има такъв

Според мен е тъпо заради тази с русата коса зашото прави секс с всеки колко тъпо и за какви да открие истинската си любов колко грозно тези хора не знаят как да правят анимета

Свърших го преди 15 минути and i feel pain...Всмисъл според мен през цялото време са се обикнали,но са подтискали чувствата си,абе странен финал

Не разбирам, бяха заедно когато не се обичаха, обикнаха се и отказаха да бъдат заедно. Въпреки че, не искаха да се отделят един от друг. Какъв беше смисъла от този финал, мамка му.

Невероятно аниме. Искам още епизоди. Това не е край 😭😭🤧

Искам да попитам да ли някой знае кога ще излезне новия сезон😅

Доколкото знам анимето си адаптира цялата манга. Пък и защо ти е друг сезон, като си е завършена историята.

Дано да има и втори сезон в който поне лично аз искам много да се съберат Муги и Ханаби😍 😅 😊

Много готино аниме!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах