Sukitte Ii na yo.

好きっていいなよ。

Английско заглавие:
Say "I Love You"
Премиера:
07/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
13
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Zexcs
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Shoujo, School
Продуценти:
Starchild Records, Kodansha, Magic Capsule, Yomiuri Advertising, GANSIS

„Приятелите ти само те изоставят“ - това е тъжната истина, с която Мей Тачибана (Mei Tachibana) живее още от когато е погрешно обвинена за смъртта на училищния любимец. От тогава, тя страни от хората, за да не бъде предадена отново. Междувременно  животът на Мей се променя драстично, когато след недоразумение се среща с най-популярния ученик Ямато Куросава (Yamato Kurosawa).

Ямато я намира за интригуваща и настоява да бъдат приятели, въпреки че Мей не иска да има нищо общо с него. Но тя започва да развива чувства към него след целувка от Ямато, в опит да я спаси от нежелан преследвач. След като и двамата разбират, че чувствата им са взаимни, те започват да излизат на срещи и тя разбира, че е получила не само гадже, но и нови приятели. Междувременно Мей изпитва големи затруднения да се впише в новия си начин на живот, особено в изразяването на истинските си чувства към Ямато. 

През недоразуменията на тяхната нова връзка, Мей и Ямато бавно се сближават и научават истинското значение на тези малки думички: „Обичам те!“

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾