Say "I Love You"

好きっていいなよ。

„Приятелите ти само те изоставят“ - това е тъжната истина, с която Меи Тачибана (Mei Tachibana) живее още от когато е погрешно обвинена за смъртта на училищния любимец. От тогава, тя страни от хората, за да не бъде предадена отново. Междувременно  животът на Меи се променя драстично, когато след недоразумение се среща с най-популярния ученик Ямато Куросава (Yamato Kurosawa).

Ямато я намира за интригуваща и настоява да бъдат приятели, въпреки че Меи не иска да има нищо общо с него. Но тя започва да развива чувства към него след целувка от Ямато, в опит да я спаси от нежелан преследвач. След като и двамата разбират, че чувствата им са взаимни, те започват да излизат на срещи и тя разбира, че е получила не само гадже, но и нови приятели. Междувременно Меи изпитва големи затруднения да се впише в новия си начин на живот, особено в изразяването на истинските си чувства към Ямато. 

През недоразуменията на тяхната нова връзка, Меи и Ямато бавно се сближават и научават истинското значение на тези малки думички: „Обичам те!“

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах