Sukitte Ii na yo.

好きっていいなよ。

„Приятелите ти само те изоставят“ - това е тъжната истина, с която Мей Тачибана (Mei Tachibana) живее още от когато е погрешно обвинена за смъртта на училищния любимец. От тогава, тя страни от хората, за да не бъде предадена отново. Междувременно  животът на Мей се променя драстично, когато след недоразумение се среща с най-популярния ученик Ямато Куросава (Yamato Kurosawa).

Ямато я намира за интригуваща и настоява да бъдат приятели, въпреки че Мей не иска да има нищо общо с него. Но тя започва да развива чувства към него след целувка от Ямато, в опит да я спаси от нежелан преследвач. След като и двамата разбират, че чувствата им са взаимни, те започват да излизат на срещи и тя разбира, че е получила не само гадже, но и нови приятели. Междувременно Мей изпитва големи затруднения да се впише в новия си начин на живот, особено в изразяването на истинските си чувства към Ямато. 

През недоразуменията на тяхната нова връзка, Мей и Ямато бавно се сближават и научават истинското значение на тези малки думички: „Обичам те!“

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах