Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru

されど罪人は竜と踊る

Историята ще ни отведе в един алтернативен свят, по-точно в град Еридана (Eridana). Той е разделен на две от река Ориелал (Orielal River), като едната половина е в Империята на Цеберум Драгън (Tseberun Dragon Empire), а другата в Алианса на Седемте Града на Лапетод (Lapetodes Seven Cities Alliance). В този свят съществуват специални умения, наречени "формули за магия", които по същество са химически реакции. Те са подсилени със специални оръжия, наречени "Магически персонал" (Magic Staff), които дават възможността тези магии да бъдат извиквани.

Притежателите на този вид магия използват формулите, за да се борят срещу "Зверовете на Ужасяващата Форма" (Beasts of Abhorrent Form). Това са природни създания, които използват формули за магии и представляват заплаха за хората, като Дракони. Айони (Aions) и Енорми (Enormes).

Saredo Tsumibito wa Ryuu to Odoru се фокусира върху двама главни герои - Гаюс Сорел (Gaius Sorel) и Гигина Ашли-Бъф (Gigina Ashley-Bufh), единствените служители в офиса за изпращане на формулисти Ashley-Bufh & Sorel Co. Всеки ден, двамата се сблъскват с разнообразни искания от клиенти, всички изискващи умело използване на формули за магии.

Трейлър

За да изгледате всички 2 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾