Sankarea

さんかれあ

От малко дете, обсебеният от зомбита Чихиро Фуруя (Chihiro Furuya) си мечтае за немъртва приятелка. Съвсем скоро, любовта му към всякакви зомби неща се оказва полезна, когато котката му Баабу е прегазена, давайки на Чихиро възможност да се опита да направи отвара за възкресяване и да го върне обратно към живот. Докато всячески полага усилия, той вижда богатата Реа Санка (Rea Sanka), която всеки ден крещи в стар кладенец за потисническия си живот. След като се запознават и свързват, Реа убеждава младото момче да не спира да упорства в спасяването на Баабу. Усилията му не остават напразни, след като постига успех с помощта на отровни хортензии от семейната градина на момичето.

Без да подозира за успеха на отварата и търсейки начин на избяга от бремето на живота си, Реа пие от отварата, погрешно смятайки, че ще умре. Въпреки, че не я убива, ефектът от изпитата течност се запазва в нея, възкресявайки я като зомби след фатален инцидент. С помощта на Чихиро, Реа се стреми да се приспособи към новия си, макар и нежив, живот.

За едно момче, което иска зомби гадже, тази ситуация може би изглежда като сбъдната мечта. Но в Санкареа, животът на Чихиро започва да става по-странен от обичайното, докато се грижи за странният нов апетит на Реа и непредвидимите последици от нейната трансформация.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Zqmisula e donut ima smisul no finals e pulen bullshit

Мамка му нямали 2 сезон .

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах