Sankarea

さんかれあ

От малко дете, обсебеният от зомбита Чихиро Фуруя (Chihiro Furuya) си мечтае за немъртва приятелка. Съвсем скоро, любовта му към всякакви зомби неща се оказва полезна, когато котката му Баабу е прегазена, давайки на Чихиро възможност да се опита да направи отвара за възкресяване и да го върне обратно към живот. Докато всячески полага усилия, той вижда богатата Реа Санка (Rea Sanka), която всеки ден крещи в стар кладенец за потисническия си живот. След като се запознават и свързват, Реа убеждава младото момче да не спира да упорства в спасяването на Баабу. Усилията му не остават напразни, след като постига успех с помощта на отровни хортензии от семейната градина на момичето.

Без да подозира за успеха на отварата и търсейки начин на избяга от бремето на живота си, Реа пие от отварата, погрешно смятайки, че ще умре. Въпреки, че не я убива, ефектът от изпитата течност се запазва в нея, възкресявайки я като зомби след фатален инцидент. С помощта на Чихиро, Реа се стреми да се приспособи към новия си, макар и нежив, живот.

За едно момче, което иска зомби гадже, тази ситуация може би изглежда като сбъдната мечта. Но в Санкареа, животът на Чихиро започва да става по-странен от обичайното, докато се грижи за странният нов апетит на Реа и непредвидимите последици от нейната трансформация.

Трейлър

За да изгледате всички 15 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

12 епизод не е последен. Има още епизоди само до 15 са преведени а другите ги няма на бг субс

avatarДеактивиран акаунтпреди 8 месеца

има още 3 да видях единият е 0 другите 2 са 13 и 14,но и трите са специални епизоди,все пак добавих ги и тук😁

Мерси че ги добави 😁

Къде са трите ova епизода ??

красиво аниме

Zqmisula e donut ima smisul no finals e pulen bullshit

avatarДеактивиран акаунтпреди 8 месеца

ами не е било финала това имало е още 3 епа единият е 0 другите два май са продължение или ддз(не съм ги гледала още),и вече са добавени😁

Овата попринцип не е свързана с концепцията на анимето, така че може да се каже, че 12 еп си беше финала.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах