Samurai Flamenco

サムライフラメンコ

Премиера:
11/10/2013г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
22
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Manglobe
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Super Power, Parody, Comedy
Продуценти:
Aniplex, Dentsu, Movic, Fuji TV, Kyoraku Industrial Holdings, DeNA

„Героят никога няма да се откаже, никога няма да се скрие, никога няма да бъде победен и никога няма да премине към злото!“

Твърдо вярвайки в тези думи, Масайоши Хазама (Masayoshi Hazama) е обсебен от предавания за супергерои още от дете. През деня той изкарва прехраната си като известен модел, докато през нощта се превръща в галантния герой Самурай Фламенко (Samurai Flamenco). Въоръжен единствено със супергеройския си костюм, той се стреми да раздава правосъдие в града, изправяйки се срещу всеки, който се опитва да нарушава закона - дори срещу бунтари и замърсяващите градските улици.

Героичните лудории на Масайоши привличат вниманието на обществеността, което води до съдбоносното разкритие на самоличността му от полицая Гото Хиденори (Gotou Hidenori). Макар първоначално да казва на Мисайоши да остави разбиването на престъпността на полицията, Гото в крайна сметка се оказва също намесен в неговите лудории. Нещата обаче скоро ескалират от предотвратяване на дребни кражби до причудливи приключения, които включват дори съдбата на света! Заедно с новите си другари, Масайоши и Гото започват битка със света и самите себе си, за да открият истинския смисъл на това да бъдеш герой - с или без суперсили.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾