Samurai Champloo

サムライチャンプルー

Премиера:
20/05/2004г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
26
Статус на излъчване:
Завършенo
Български превод:
Да
Статус на превода:
Завършен
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Manglobe
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Shounen, Adventure, Samurai, Comedy
Продуценти:
Victor Entertainment, Fuji TV, Barnum Studio, Tokuma Shoten, flying DOG

Фуу Касуми (Fuu Kasumi) е млада и тромава сервитьорка, която прекарва дните си спокойно работеща в малък магазин за чай. Но всичко се променя когато случайно изсипва питие върху един от своите клиенти! С група самураи, които вече непрестанно я тормозят, Фуу отчаяно се обръща към друг самурай в магазинчето, Муген (Mugen). Той бързо ги побеждава с бойната си техника, използвайки движения, напомнящи на брейк танци. За съжаление, Муген решава да се бори с непреклонния ронин Джин (Jin), който се оказва страшен противник с уменията си да борави по-прецизно и традиционно със самурайския си меч. Единственият проблем е, че в крайна сметка унищожават целия магазин, както и по случайност убиват сина на местния магистрат.

Заради престъплението си, двамата самураи са заловени и подготвени да бъдат екзекутирани. Те обаче са спасени от Фуу, която наема дуото като нейни бодигарди. Макар и вече да няма място, където да се прибере, бившата сервитьорка иска да намери определен самурай, който мирише на слънчогледи, с помощта на вече оправданото дуо. Въпреки първоначалното неодобрение наи деята, в крайна сметка двамата се съгласяват да помогнат на момичето в нейното търсене. Така, триото се впуска в приключението да открият този загадъчен войн - но само ако Фуу успее да озапти Муген и Джин от това да се убият.

Развивайки се в алтернативен Едо период на Япония, Samurai Champloo следва пътуването на тези три ексцентрични личности в едно епично пътешествие, изпълнено с екшън, комедия и динамични битки с мечове.

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾