Sakurasou no Pet na Kanojo

さくら荘のペットな彼女

Английско заглавие:
The Pet Girl of Sakurasou
Премиера:
09/10/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Drama, Slice of Life, Comedy, School
Продуценти:
Genco, Media Factory, ASCII Media Works

Когато изоставени котенца и добрата съвест на второкурсника Сората Канда (Sorata Kanda) го принуждават да се премести в общежитията на скандалната гимназия Сумей (Suimei). Пълни с ексцентрични обитатели, тези особняци ще преобърнат живота му с главата надолу. Обикновеният Сората трудно се вписва в странната сбирщина от обитателите, като например енергичната аниматорка Мисаки (Misaki); композиторът и плейбой Джин (Jin); асоциалният програмист Рюуносуке (Ryuunosuke) и Чихиро (Chihiro) - мениджърът на общежитието, учителка по изкуства и парти животно.

Приятелката на Сората, Нанами (Nanami), която е амбициозен бъдещ озвучител, го принуждава да намери нови собственици за многото котки, за да може максимално бързо да се върне в обикновените общежития. Въпреки това, желанието му да избяга от Sakura Hall се разклаща заради любителката на домашни любимци, инфантилната Маширо Шиина (Mashiro Shiina). Тя е световноизвестен артистичен учен, която иска един ден да стане мангака художник и след като се прехвърля в училището през пролетния триместър бързо му се лепва.

Подкрепени от странностите на другия, Сората и Маширо излизат от своите черупки, предизвиквайки промяна в животите на хората около тях. Въз основа на новелата със същото име, Sakurasou no Pet na Kanojo изследва фините нишки, свързващи таланта, упоритата работа, романтиката и приятелството с актьорския състав.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾