Sakurasou no Pet na Kanojo

さくら荘のペットな彼女

Когато изоставени котенца и добрата съвест на второкурсника Сората Канда (Sorata Kanda) го принуждават да се премести в общежитията на скандалната гимназия Сумей (Suimei). Пълни с ексцентрични обитатели, тези особняци ще преобърнат живота му с главата надолу. Обикновеният Сората трудно се вписва в странната сбирщина от обитателите, като например енергичната аниматорка Мисаки (Misaki); композиторът и плейбой Джин (Jin); асоциалният програмист Рюуносуке (Ryuunosuke) и Чихиро (Chihiro) - мениджърът на общежитието, учителка по изкуства и парти животно.

Приятелката на Сората, Нанами (Nanami), която е амбициозен бъдещ озвучител, го принуждава да намери нови собственици за многото котки, за да може максимално бързо да се върне в обикновените общежития. Въпреки това, желанието му да избяга от Sakura Hall се разклаща заради любителката на домашни любимци, инфантилната Маширо Шиина (Mashiro Shiina). Тя е световноизвестен артистичен учен, която иска един ден да стане мангака художник и след като се прехвърля в училището през пролетния триместър бързо му се лепва.

Подкрепени от странностите на другия, Сората и Маширо излизат от своите черупки, предизвиквайки промяна в животите на хората около тях. Въз основа на новелата със същото име, Sakurasou no Pet na Kanojo изследва фините нишки, свързващи таланта, упоритата работа, романтиката и приятелството с актьорския състав.

Трейлър

За да изгледате всички 24 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

bate mnogo dobro anime zaslujava si gledaneto

Забавно но бях го забравил какво е да

tolkova iskah da vidq tazi celufka .Mnogo qko anime dano ima 2 sezon

Много яко аниме ❤️💖🍀

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах