Хей, последвайте ни и в tiktok TikTok!

Sakamichi no apollon

坂道のアポロン

Интровертният класически пианист и топ ученик, Каору Нишими (Kaoru Nishimi) е новопостъпил първокурсник в гимназия Кюшу (Kyushu). С многобройните си премествания от място на място като малък, той изоставя всякаква надежда да се впише, подготвяйки се за следващата самотна и безсмислена година. Но това е така докато не се натъква на прочутия престъпник Сентаро Кавабучи (Sentarou Kawabuchi).

Неизмеримата любов на Сентаро към джаз музиката вдъхновява Каору да научи повече за жанра. В резултат на това, той бавно започва да излиза от черупката си, намирайки първия си приятел. Каору започва да свири на пияното след училищните джаз сесии, провеждащи се в мазето на музикалния магазин на съученичката му Рицуко Мукае (Ritsuko Mukae). След като открива огромното си удовлетворение от използването на музикалните си таланти, за да донесе удоволствие на себе си и другите, лятото на Каору може да се превърне в кресчендо, което ще запомни завинаги.

Sakamichi no Apollon е сърцераздирателна история за приятелството, музиката и любовта, която следва три уникални личности, събрани от взаимната си признателност към джаза.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾