Sakamichi no apollon

坂道のアポロン

Английско заглавие:
Kids on the Slope
Премиера:
13/04/2012г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
22 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
MAPPA, Tezuka Productions
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Magic, Romance, Drama, Josei, School
Продуценти:
Dentsu, Fuji TV, Toho, DAX Production, Sony Music Entertainment

Интровертният класически пианист и топ ученик, Каору Нишими (Kaoru Nishimi) е новопостъпил първокурсник в гимназия Кюшу (Kyushu). С многобройните си премествания от място на място като малък, той изоставя всякаква надежда да се впише, подготвяйки се за следващата самотна и безсмислена година. Но това е така докато не се натъква на прочутия престъпник Сентаро Кавабучи (Sentarou Kawabuchi).

Неизмеримата любов на Сентаро към джаз музиката вдъхновява Каору да научи повече за жанра. В резултат на това, той бавно започва да излиза от черупката си, намирайки първия си приятел. Каору започва да свири на пияното след училищните джаз сесии, провеждащи се в мазето на музикалния магазин на съученичката му Рицуко Мукае (Ritsuko Mukae). След като открива огромното си удовлетворение от използването на музикалните си таланти, за да донесе удоволствие на себе си и другите, лятото на Каору може да се превърне в кресчендо, което ще запомни завинаги.

Sakamichi no Apollon е сърцераздирателна история за приятелството, музиката и любовта, която следва три уникални личности, събрани от взаимната си признателност към джаза.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾