Saiki Kusuo no Psi Nan

斉木楠雄のΨ難

Английско заглавие:
The Disastrous Life of Saiki K.
Премиера:
04/07/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Egg Firm, J.C.Staff
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Shounen, Slice of Life, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
TV Tokyo, Shogakukan Productions, Pony Canyon, Nippon Columbia, KlockWorx, Asmik Ace, Bandai Namco Entertainment, Shueisha, Toy's Factory, Dear Stage inc.

За обикновените хора психическите способности може и да изглеждат като благословение, но за Кусуо Сайки (Kusuo Saiki) това е далеч от истината. Надарен с широк набор от свръхестествени способности, вариращи от телепатия до рентгеново зрение, той намира това така наречено благословение за нищо друго освен проклятие. Тъй като силите му причиняват непрестанно всевъзможни неудобства, Кусуо се опитва да води обикновен и безгрижен живот - живот, в който неведението е блаженство.

За негово съжаление, животът на психическото е далеч от спокоен. Макар и да се опитва да стои далеч от светлината на прожекторите, пазейки силите си в тайна от своите съученици, той неволно привлича вниманието на много странни герои като празноглавия Рики Нендо (Riki Nendou) и заблудения Шун Кайдо (Shun Kaidou). Принуден да се справя с лудостта на хората около себе си. Кусуо научава, че обикновеният живот, към който толкова се стреми, ще много по-труден за постигане от очакваното...

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾