Saenai Heroine no Sodatekata

冴えない彼女〈ヒロイン〉の育てかた

Английско заглавие:
Saekano: How to Raise a Boring Girlfriend
Премиера:
16/01/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Harem, Comedy, Ecchi, School
Продуценти:
Aniplex, Dentsu, Fuji TV, Half H.P Studio, Cospa, Fuji Pacific Music Publishing, Good Smile Company, Kyoraku Industrial Holdings, Kansai Telecasting, Fujimi Shobo

Томоя Аки (Tomoya Aki) от години е обсебен от колекционирането на анимета и романи, привързвайки се към различни сериали със завладяващи истории и персонажи. Сега, той иска да получи шанса да създаде същото усещане у други хора, създавайки своя собствена игра. За съжаление обаче, Томоя не може да се справи сам с тази задача.

Младокът успява да убеди както приятелката си от детството Ерири Спенсър Савамура (Eriri Spencer Sawamura) да илюстрира играта, така и Утаха Касумигаока (Utaha Kasumigaoka) да напише сценария за неговия визуален роман, докато той режисира. След като сформира тази нова супер група, Томоя единствено се нуждае от вдъхновение, на което да основава проекта си. За щастие той се среща с красивата и покорна Мегуми Като (Megumi Katou), която в последствие моделира като главния герой.

Използвайки наличните си знания, Томоя създава нов доуджин кръг с надеждата да докосне сърцата на тези, които играят играта им. Но това, което той не осъзнава, е, че за да се предизвикат такива емоции в играта, създателите трябва да минат през същите емоции в реалния си живот.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾