Ryuuou no Oshigoto!

りゅうおうのおしごと!

Шоги (Shogi) е японска игра, подобна на шахмата, която е една от най-популярните настолни игри в страната, играеща се от деца до възрастни. Някои играчи са толкова талантливи, че успяват да изведат играта на професионално ниво. Титлата Ryuuou, което означава „крал на драконите“, се присъжда единствено на човека, достигнал до върха на конкуриращите се в шоги.

Яичи Кузурю (Yaichi Kuzuryuu) наскоро става най-младият Ryuuo след спечелването на големия шампионат. Шоги общността обаче не е доволна от неговата победа, някои наричайки го най-лошия Ryuuo в историята. Като допълнение, младият победител забравя и обещанието, което дава на малката Аи Хинатцуру (Ai Hinatsuru), да я научи и нея да играе когато самият той победи. Когато му се явява на прага му, той неохотно се съгласява да изпълни обещанието си, правейки Аи своя ученичка.

Заедно те се стремят да подобрят и надхвърлят границите на своите шоги умения - Аи да отключи скрития си талант, а Яичи да докаже на света, че заслужава одобрението за новите си постижения.

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Ех, как ми се гледаше това аниме.

Ох this is sooooooooooo sad. Моля някой да направи суб на анимето

Ох много е sad че все още няма суб на анимето

Ще пробвам да направя епизод с превод! 😀

zashto beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Защо ти сасипа сайта изле извън го това умник

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах