Ryuuou no Oshigoto!

りゅうおうのおしごと!

Английско заглавие:
The Ryuo's Work is Never Done!
Премиера:
08/01/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Project No.9
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Game, Slice of Life, Comedy
Продуценти:
AT-X, Magic Capsule, Nippon Columbia, KlockWorx, BS Fuji, Tokyo MX, Hakuhodo DY Music & Pictures, Radio Osaka, Aquamarine, Dream Shift

Шоги (Shogi) е японска игра, подобна на шахмата, която е една от най-популярните настолни игри в страната, играеща се от деца до възрастни. Някои играчи са толкова талантливи, че успяват да изведат играта на професионално ниво. Титлата Ryuuou, което означава „крал на драконите“, се присъжда единствено на човека, достигнал до върха на конкуриращите се в шоги.

Яичи Кузурю (Yaichi Kuzuryuu) наскоро става най-младият Ryuuo след спечелването на големия шампионат. Шоги общността обаче не е доволна от неговата победа, някои наричайки го най-лошия Ryuuo в историята. Като допълнение, младият победител забравя и обещанието, което дава на малката Аи Хинатцуру (Ai Hinatsuru), да я научи и нея да играе когато самият той победи. Когато му се явява на прага му, той неохотно се съгласява да изпълни обещанието си, правейки Аи своя ученичка.

Заедно те се стремят да подобрят и надхвърлят границите на своите шоги умения - Аи да отключи скрития си талант, а Яичи да докаже на света, че заслужава одобрението за новите си постижения.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾