Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan (2023)

るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚

Премиера:
??/2023г.
Тип:
ТВ сериал
Статус на излъчване:
Предстоящо
Български превод:
Не
Статус на превода:
Няма превод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
LIDENFILMS
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Shounen, Martial Arts, Romance
Продуценти:
Aniplex, Shueisha

Изминали са десет години от края на Бакумацу (Bakumatsu) - епоха на война, в която гражданите въстават срещу шогуната Токугава (Tokugawa). Революционерите искат да създадат мирно време и процъфтяваща държава, свободна от потисничество. Настъпила е новата епоха Мейджи (Meiji), но мирът все още не е постигнат. Мечовете са забранени, но хората все още биват убивани по улиците. Сираците на ветераните от войната няма къде да отидат, а правителството изглежда доволно, че просто пълни джобовете си с пари.

Един скитащ самурай, Кеншин Химура (Kenshin Himura), все още се опитва да се увери, че ценностите, за които се е борил, си заслужават живота, похарчен за настъпването на новата ера. Някога известен като Хитокири Батусай (Hitokiri Battousai), той бил известен като най-безмилостния убиец от всички революционери. Сега, преследван от чувство за вина, Кеншин се е заклел никога повече да не убива в знак на изкупление за животите, които е отнел, и може би никога няма да познае мира, докато убийствата не останат в миналото.

Сега, през 11-ата година на Мейджи, той се натъква на Каору Камия (Kaoru Kamiya) - собственик и главен инструктор на малко доджо, което е заплашено да затвори врати. Полицията е безсилна да спре поредицата от убийства, извършени в името на нейното доджо от мъж, който твърди, че е известният Батусай (Battousai). Скитанията на Кеншин засега спират, тъй като той се присъединява към Каору, за да изчисти имената на двамата. Но колко дълго може да остане, преди миналото му да го застигне?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾