Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan

るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚-

Английско заглавие:
Rurouni Kenshin
Премиера:
10/01/1996г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
94
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
25 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen, Studio Gallop
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Historical, Shounen, Adventure, Romance, Samurai, Comedy
Продуценти:
Aniplex, SME Visual Works, Fuji TV

В последните години от ерата на Бакуматцу (Bakumatsu) живял легендарен убиец, известен като Хитокири Батосай (Hitokiri Battousai). Той бил ненадминат в цялата страна и всички се страхували от него, но мистериозно изчезнал в пика на Японската революция. Изминават десет мирни години, но самото само споменаването на Батосай все още кара сърцата на ветераните от войната да се свиват от ужас.

Неизвестно за тях, Батосай се е отказал от кръвопролитния си начин на живот, в опит да се покае за греховете си. Сега той се подвизава като Кеншин Химура (Kenshin Himura), странстващ мечоносец с мило отношение и силна воля. Давайки обет никога повече да не убива, Кеншин решава да се отдаде в защита на слабите. Един ден той се натъква на Каору Камия (Kaoru Kamiya) в кендо доджото ѝ, което е заплашено от самозванец, представящ се за Батосай. След като получава помощ от мечоносеца, Каору му позволява да остане в доджото и така бившият убиец временно прекратява своето пътуване.

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan разказва историята на Кеншин, докато се стреми да спасява нуждаещите се от спасение. Но когато враговете от миналото и настоящето започват да се появяват, ще може ли променилият се убиец да отстоява новите си идеали?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾