Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan

るろうに剣心 -明治剣客浪漫譚-

В последните години от ерата на Бакуматцу (Bakumatsu) живял легендарен убиец, известен като Хитокири Батосай (Hitokiri Battousai). Той бил ненадминат в цялата страна и всички се страхували от него, но мистериозно изчезнал в пика на Японската революция. Изминават десет мирни години, но самото само споменаването на Батосай все още кара сърцата на ветераните от войната да се свиват от ужас.

Неизвестно за тях, Батосай се е отказал от кръвопролитния си начин на живот, в опит да се покае за греховете си. Сега той се подвизава като Кеншин Химура (Kenshin Himura), странстващ мечоносец с мило отношение и силна воля. Давайки обет никога повече да не убива, Кеншин решава да се отдаде в защита на слабите. Един ден той се натъква на Каору Камия (Kaoru Kamiya) в кендо доджото ѝ, което е заплашено от самозванец, представящ се за Батосай. След като получава помощ от мечоносеца, Каору му позволява да остане в доджото и така бившият убиец временно прекратява своето пътуване.

Rurouni Kenshin: Meiji Kenkaku Romantan разказва историята на Кеншин, докато се стреми да спасява нуждаещите се от спасение. Но когато враговете от миналото и настоящето започват да се появяват, ще може ли променилият се убиец да отстоява новите си идеали?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Animeto si struva!Brutalno e kakto i mangata

Shte se prewejda li ili chakate nqkoi da go puska wuw vbox7?

Epizodite vuv vbox7 na bg subs sa svaleni poradi avtorski prava

Трябва да има епизоди

Може ли някой да преведе епизодите :)

Кога ще има епизоди?

Кога ще добавите всички епизоди

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах