Rozen Maiden (2013)

ローゼンメイデン (2013)

По време на събитията от оригиналната поредица „Rozen Maiden“, след като отбелязва „да“ в мистериозно писмо и се съглася да навие определено „нещо“, травматизираният Джун Сакурада (Jun Sakurada) се бие редом с одухотворени кукли, наречени Розен Майдън. Но какво щеше да се случи ако беше отбелязал „не“?

Джун, преодолял травмата от детството, прекарва дните си в университета и заработва по малко в книжарница. Той обаче не се чувства, че се намира на правилното място в света. Един ден той се натъква на книга с инструкции за това как да си направиш Розен Майдън. Когато същата вечер се прибира в къщи, той открива, че вторият том, заедно с части от клука, са мистериозно доставени пред вратата му. Но с внезапната им появя, книгите рязко престават да идва, а Джун получава известие, че са спрени от печат. Оставен с недовършена кукла и послание от свое алтернативно „аз“, този Джун също ще си проправи път към света на Розен Майдън.

Трейлър

За да изгледате всички 13 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Аз дэм го гледала на английски дублаж много яко аниме с много добри дубльори и много хубава история. Суигинто и русата кукла на опашки много ме радват. Ама й забравих името. Иначе са ми любими тези две кукли. ❤️❤️❤️

Много се радвам, че сте го качили нямаше къде да го гледам! 😍

Вярно е, Ема. Съвсем до скоро анимето нямаше превод.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах