Romeo x Juliet

ロミオ×ジュリエット

Премиера:
05/04/2007г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Gonzo
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Historical, Romance, Drama
Продуценти:
GDH, Kadokawa Shoten, CBC, SKY Perfect Well Think, Happinet Pictures, Sotsu Music Publishing

На плаващия континент Нео Верона (Neo Verona), семейство Монтагуе (Montague) избива цялото семейство Капулет (Capulet) и поема контрола над кралството. Истинската наследница на трона, Жулиет Фяммата Асто Капулет (Juliet Fiammata Asto Cаpulet), успява да избяга от нападението и е скрита от лоялни на семейството ѝ в продължение на 14 години, с надеждата, че един ден ще прекрати жестокия режим на Монтагуе.

Въпреки че вече е забравила за убийството на цялото си семейство, Жулиет тайно защитава потиснатите жители на Нео Верона, подвизавайки се като разбойника Червената Вихрушка (Red Whirlwind). По време на едно от нейните приключения, тя среща Ромео Кандоребанто Монтагуе (Romeo Candorebanto Montague), любезният и самоотвержен син на тираничният принц Лаертeс Монтaгуе (Laertes Montague). Без дори да подозират за миналото си, двамата се влюбват от пръв поглед.

За съжаление, тяхната съдба е обречена - не само, че двете семейства желаят да се унищожат едно друго, но и древна тайна, скрита под Нео Верона, заплашва силната им любов. Ще се появи ли тяхната падаща звезда или любовта им е обречена?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾