Rokujouma no Shinryakusha!?

六畳間の侵略者!?

Английско заглавие:
Invaders of the Rokujyoma!?
Премиера:
12/04/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Silver Link.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Harem, Supernatural, Comedy, School
Продуценти:
Genco, Showgate

След като бащата на Котаро Сатоми (Koutarou Satomi) е внезапно преместен в работата си, на първокурсника се налага да се сблъска с намирането на евтино място за живеене. Естествено той решава да се възползва от шанса си да се премести в стая 106 на къщата Корона, която ще му струва едва пет хиляди йени месечно. Но докато всичко привидно изглежда наред, Котаро скоро получава много повече от очакваното, след като се натъква на мистериозна пещера на работното си място на непълен работен ден.

Същата вечер той е посетен от различни и на пръв поглед митични фигури, всички от които претендират за собствеността на апартамента му. Сред посегателите са призрака Санае Хигашинонган (Sanae Higashihongan), за която се предполага, че обитава стаята, вълшебницата Юрика (Yurika), извънземната принцеса Теамилис Гре Форторте (Theiamillis Gre Fortorthe) и прекия потомък на земляните, Криха Курано (Kiriha Kurano). По-важното обаче е, че всяко от тези четири момичета се нуждае от апартамента на нещания ученик за за свои собствени цели и няма да се откаже без бой!

Rokujouma no Shinryakusha!? е комедийна битка за надмощие над апартамент от 9 квадратни метра, включваща свръхестествени същества, романтични училищни хиджинки и измамно сърдечна хазяйка.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾