Rokudou no Onna-tachi

六道の悪女〈おんな〉たち

Английско заглавие:
Rokudo's Bad Girls
Премиера:
08/04/2023г.
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Satelight
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Comedy, Romance, Harem, School, Shounen
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, NBCUniversal Entertainment Japan, Akita Shoten, Crunchyroll, Live Viewing Japan, MAGNET, Mixer, BS Asahi, HIAN

Тоусуке Рокуду (Tousuke Rokudou) е първокурсник в гимназия Аомори (Aomori High) - училище, пълно с престъпници. Често е тормозен от съучениците си заради несъвместимостта си с тяхното поведение, като единствените изключения са двамата му добри приятели, които също са аутсайдери. Разочаровани от начина, по който се отнасят с тях, тримата искат да не се предават, а да постигнат мечтания забавен и спокоен училищен живот.

Животът на Тоусуке обаче претърпява драстичен обрат, когато той получава пакет от покойния си дядо, съдържащ семейната им реликва - свитък, за който се твърди, че притежава силата да го спаси от надвиснала опасност. Докато държи свитъка, пред него внезапно се появява сияние, което оставя странен знак на челото му.

Мислейки, че е получил средство, което да освободи него и приятелите му от терзанията, Тоусуке шокирано открива, че ефектът му е далеч по-различен от това, което си е представял. Въпреки че тормозът над него продължава, той осъзнава, че знакът от свитъка действа като чар, завладявайки сърцата на момичетата престъпници - по-специално най-силната сред тях, Ранна Химавари (Ranna Himawari).

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾