Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records

ロクでなし魔術講師と禁忌教典

Империята Алзано е дом на едно от най-изтъкнатите училища по магия в света - Императорската магическа академия Алзано. Тук амбициозни младежи преминават обучение, за да станат правоспособни магьосници. Строгото благородно момиче Систине Фибел (Sistine Fibel) и добродушната ѝ най-добра приятелка Румия Тингел (Rumia Tingel) посещават академията, решени да развият магическите си способности.

Въпреки намеренията им, техните животи са хвърлени в цикъл, когато любимият им учител внезапно се пенсионира и на негово място поставят загадъчния Глен Радарс (Glenn Radars). Неговото мързеливо и безразлично отношение към живота и магията бързо го поставя в противоречие с класа му. Нещо повече, злонамерени сили, скирити в стените на империята, започват да се активизират, а Систине, Румия и Глен се оказват въвлечени в подлите им схеми..

Rokudenashi Majutsu Koushi to Akashic Records ще проследи Систине, която е пленена в мистериозния плаващ Небесен замък; Румия, която е преследвана от неспокойното ѝ минало; и Глен, който може би е нещо повече от това, което изглежда на пръв поглед. Макар и напълно различни на повърхността, те са необяснимо свързани в тънката нишка на съдбата.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Едно от най-готините анимета който съм гледал 10/10 I love it

Анимето е доста скучно, но има весели моменти. Давам 5 от 10

така е и при мен

Ще излиза ли 2-ри сезон и ако е да знае ли се дата на излизането. Все пак това аниме е брутално и дано ума 2-ри сезон.

Еми да се надяваме да има анимето е 2017 има шанс да има 2ри сезон

Кога ще излезе втори сезон

Нямам търпение за втори сезон

v vibox7 go ima s bg sub.

Здравей! Да, тук в сайта също са качени с бг субс преди 7 месеца (срещу всеки епизод има дата преди колко време са качени) Проверих и всички работят. 😊

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах