RobiHachi

ロビハチ

Премиера:
08/04/2019г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Comet
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Sci-Fi, Space

Нео Токио от галактически век 0051 отбелязва половин век от създаването на първия контакт с извънземни. Тогава хората получават технология за навигация със скоростта на светлината, сформирайки федерация от планети с извънземни. За 30-годишния фрийланс репортер Роби Ярге (Robby Yarge) обаче, поредицата от лош късмет просто няма край. Той се проваля на работа, затова договорът му е прекратен. Приятелката му го напуска, лихвари постоянно са по петите му и дори почти губи живота си в пътнотранспортно произшествие.

Един ден, обирджия му открадва чантата и младият Хатчи Кита (Hatchi Kita) решава да му помогне. Той е 15-годишен работник на непълно работно време, който успява да хване престъпника и благополучно връща чантата му. Роби му предлага своите благодарности и почерпка в замяна. Двамата обаче скоро откриват, че са пълни противоположности и се разделят.

Но това не е последната им среща. Двамата отново се срещат, но този път Хатчи се явява като лихвар. Той обяснява, че това е работата му на непълен работен ден, който работи за лихварската акула Ян (Yan). Така започва преследване като котка и мишка. Финансовият президент на Ян изпраща подчинените си Аро (Aro) и Гра (Gra) да помогнат на Хатчи. Роби успява да избяга от младежа, бягайки в космоса, докато се мъчи да отбие групата на Ян. Репортерът обмисля да избяга в Исекандар (Isekandar) - далечна и легендарна планета в Млечния път. Вярва се, че който успее да стигне до нея ще му донесе истинско щастие. Въпреки, че първоначално смята, че е успял да се измъкне сам в космоса, той открива Хатчи в космическия си кораб. Така двамата решават заедно да пропътуват галактиката в търсенето на тази загадъчна планета.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾