Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei shitemita.

理系が恋に落ちたので証明してみた。

Широко разпространено е мнението, че науката може да даде рационални обяснения за безбройните явления във Вселената. Въпреки това съществуват много аспекти от нашето съществуване, за които науката все още не е успяла да намери решение, безуспешно опитвайки се да ги дешифрира с числа. Най-известният аспект е концепцията за любовта. Макар и да изглежда невъзможно прилагането на научна теория за толкова заплетена и сложна емоция, дръзка двойка схватливи учени от университета Сайтама (Saitama University) се опитват да се преборят с това предизвикателство.

Един ден смелата и красива Аяме Химуро (Ayame Himuro) обявява на всеослушание, че е влюбена в нейния уравновесен и логичен колега Шиня Юкимура (Shinya Yukimura). Признавайки своята липса на опит с романтиката, Юкимура поставя въпрос кои фактори представляват любовта на първо място и дали той също е влюбен в нея или не е. Докато любовните отношения са нещо непознато за тях, двойката започва да прави пробни експерименти помежду си, за да т ества човешките характеристики, които издават любовтта и дали успяват да различат тези черти един в друг.

Докато Химуро и Юкимура започват своят интимен анализ, може ли двамата учени успешно да приложат научната теория, с помощта на своите прияли, за да определят количествено чувствата, които изпитват един към друг?

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾