Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei shitemita.

理系が恋に落ちたので証明してみた。

Широко разпространено е мнението, че науката може да даде рационални обяснения за безбройните явления във Вселената. Въпреки това съществуват много аспекти от нашето съществуване, за които науката все още не е успяла да намери решение, безуспешно опитвайки се да ги дешифрира с числа. Най-известният аспект е концепцията за любовта. Макар и да изглежда невъзможно прилагането на научна теория за толкова заплетена и сложна емоция, дръзка двойка схватливи учени от университета Сайтама (Saitama University) се опитват да се преборят с това предизвикателство.

Един ден смелата и красива Аяме Хиумуро (Ayame Himuro) обявява на всеослушание, че е влюбена в нейния уравновесен и логичен колега Шиня Юкимура (Shinya Yukimura). Признавайки своята липса на опит с романтиката, Юкимура поставя въпрос кои фактори представляват любовта на първо място и дали той също е влюбен в нея или не е. Докато любовните отношения са нещо непознато за тях, двойката започва да прави пробни експерименти помежду си, за да т ества човешките характеристики, които издават любовтта и дали успяват да различат тези черти един в друг.

Докато Химуро и Юкимура започват своят интимен анализ, може ли двамата учени успешно да приложат научната теория, с помощта на своите прияли, за да определят количествено чувствата, които изпитват един към друг?

Трейлър

  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

кога излизат епизодите

Ако имате желание да го гледате винаги може да се включите в преводите. Аз лично превеждам от скоро и да ви кажа не е толкова трудно. Защото е доста лесно да се мрънка как не е преведено едно аниме, но всъщност се изискват усилия и време, за да може да го гледаме всички.

Прав си, извинявам се за моят обиден коментар отдолу. Може ли линкче how to за да се опитам да превеждам и аз. Така всички печелят!

Айде някой да го преведе вече, последният коментар е преди 9 месеца, 9 МЕСЕЦА, а и вече сезонът излезе напълни и е готов за бг превод. Благодаря!

Съгласен съм с теб и аз чакам да го гледам от много дълго време.

Някой ще го превежда ли в бъдеще?

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах