Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei Shite Mita. r=1-sinθ (heart)

理系が恋に落ちたので証明してみた。r=1-sinθ(ハート)

Английско заглавие:
Science Fell in Love, So I Tried to Prove It r=1-sinθ
Премиера:
02/04/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Zero-G
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Romance, Comedy
Продуценти:
Sony Music Entertainment, BS Fuji, Flex Comix, Hokkaido Cultural Broadcasting, Office Nobu, bilibili, Yomiuri TV Enterprise, Kanetsu Investment, Toyo Recording, Global Solutions, SUPA LOVE, BloomZ, Mirai-Kojo, AMG Entertainment, Starry Cube

Насладете се на втори сезон на Rikei ga Koi ni Ochita no de Shoumei shitemita.

След събитията, случили се по време на пътуването им до Окинава, дипломантите от университета в Сайтама, Шиня Юкимура (Shinya Yukimura) и Аяме Химуро (Ayame Himuro), не успяват да получат необходимите данни, за да докажат по научен път любовта си един към друг. Неспособни да повторят точните условия на пътуването, двамата упорити учени решават да потърсят помощ от друга част на университета - катедрата по биологични науки.

Подпомагани от колегите си аспиранти и дългогодишна двойка, Крис Флорет (Chris Floret) и Сую Фудживара (Suiu Fujiwara), Юкимура и Химуро започват да определят чувствата си количествено, като измерват отделянето на окситоцин в различни романтични ситуации. Двамата учени скоро откриват, че чувствата им един към друг са нищо в сравнение с тези на зряла двойка. Именно тук Крис поставя въпрос пред Юкимура и Химуро - какво ще правят, ако се окаже, че „обичта“ им все пак не е любов?

Отчаяно опитвайки се да намери научна обосновка на несъответствието, Шиня залага всичко на карта, за да докаже, че тяхната „любов“ е истинска.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾