Renmei Kuugun Koukuu Mahou Ongakutai Luminous Witches

連盟空軍航空魔法音楽隊 ルミナスウィッチーズ

Английско заглавие:
Luminous Witches
Премиера:
03/07/2022г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Shaft
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Music, Sci-Fi, Ecchi, Military
Продуценти:
AT-X, Docomo Anime Store, Sammy, TV Aichi, Kadokawa Media House, DeNA, Production Ace, BS NTV, Kadokawa

Докато обединеният свят се бори за свободата си срещу извънземните сили, известни като Неврои (Neuroi), човешките момичета с магически способности - вещици - продължават да се борят. Тъй като неспирният конфликт се отразява на морала, Грейс Мейтланд Стюард (Grace Maitland Steward), пенсионирана вещица, която все още служи в армията, представя план, в който пропагандира силата на музиката като безценна подкрепа, с която може да се промени хода на войната.

За съжаление, предложението ѝ е отхвърлено, което кара Грейс да намери начин да докаже потенциала на идеята си пред своите началници. Тя прибягва до помощта на Айла Пайвики Линнамаа (Aila Paivikki Linnamaa) и Елеонора Джована Гасион (Eleonore Giovanna Gassion) - две вещици, които вече са постигнали известен успех като певици - за да наберат други вещици и да сформират Музикален ескадрон на Военновъздушните сили на Лигата на нациите.

Кампанията успява да излъчи седем обещаващи кандидатки. Сред тях е 14-годишната Вирджиния Робъртсън (Virginia Robertson), която въпреки че няма никакъв военен опит, изглежда притежава способности, твърде значими, за да бъдат пренебрегнати.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾