Release the Spyce

Премиера:
07/10/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Lay-duce
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, School
Продуценти:
Mainichi Broadcasting System, Pony Canyon, Half H.P Studio, KlockWorx, Good Smile Company, Tablier Communications, Kadokawa, Legs, Hawkeye

Момо Минамото (Momo Minamoto) е срамежлива тийнейджърка, която просто иска да прави добро по света. Мечтата ѝ е да тръгне по стъпките на баща си, който е полицай, и да подкрепя закона и реда. Също като него, тя притежава уникална способност - сетивата ѝ са много по-засилени от тези на всеки средностатистически човек. Само с едно облизване тя може да определи какво чувства някой.

Една нощ, докато се любува на пейзажа, Момо вижда подозрителни сенки да се движат в далечината. След като разбира, че тези сенки са шпиони, тя бива вербувана от техния капитан Юки Ханзумон (Yuki Hanzoumon), старши учител в нейното училище. Членовете на тяхната тайна агенция, наречена Цукикаге (Tsukikage), също имат способността да набират сила, посреством поглъщане на шпиони.

Release the Spyce е изпълнена с екшън шпионска поредица за мисиите на Цукикаге, които се бият в сенките, за да защитят града от престъпността, като в същото време не изостават от гимназиалния си живот.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾