Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage

霊剣山 星屑たちの宴

Английско заглавие:
Spirit Blade Mountain
Премиера:
09/01/2016г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
PG-13 (Тийн 13 или по-големи)
Студио:
Studio Deen
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Fantasy, Magic, Comedy
Продуценти:
Haoliners Animation League, Tencent Animation & Comics

Много отдавна в деветте провинции на Кюшу (Kyushu) е предсказано катастрофално събитие - падащи комети ще изцедят всички духовни енергии както на небето, така и на земята, като по този начин ще започне годината на пълен хаос по целия свят. Противно на пророчеството обаче, кометите преминават без да предизвикат никакво бедствие. В същото време, сякаш подтикнато от този феномен, е родено момче в отдалеченото селце Орику (Ouriku).

Дванадесет години по-късно, спомените за събитието са избледнели от съзнанието на хората. Кланът Райкензан (Reikenzan) е един от петте върховни секти на деветте провинции, който решава да проведе изпит, за да събере най-талантливите да станат ученици и бъдещи мъдреци. Чувайки за тази новина, Орику и слугата му Очо (Ouchou) се насочват към учредителното място, без да подозират, че организаторът Обу (Oubu), въпреки елегантната ѝ външност, е добре известена за екстремната си безотговорност и нехайност. Точно тези нейни черти ще направят изпитанията много непредвидими.

Reikenzan: Hoshikuzu-tachi no Utage проследява историята на Орику докато преминава през всичките изпитания, за да стане следващият мъдрец на клана.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾