Re:Creators

Re:CREATORS 〈レクリエイターズ〉

Премиера:
08/04/2017г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
22
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
TROYCA
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Sci-Fi
Продуценти:
Aniplex, Magic Capsule, Shogakukan, ABC Animation

Хората проектират безброй светове - всеки от тях е роден от уникалното въображение на своя създател. Сота Мизушино (Souta Mizushino) е гимназиален ученик, който се стреми да стане творец, като пише и илюстрира свой собствен роман. Един ден, докато гледа анимета за вдъхновение, той за кратко бива пренесен в ожесточена битка. Когато се връща в реалния свят, младокът осъзнава, че нещо не е наред - главната героиня в анимето, Селезия Юпитилия (Selesia Yupitilia), по някакъв начин се е върнала с него!

Не след дълго започват и други измислени герои да се появяват, носещи надеждите и белезите от своя свят. Княжески рицар, вълшебно момиче, безпощаден кавгавджия и много други сега населяват улиците на Япония. Най-загадъчна от всички обаче е „Gunpuku no Himegimi“, жена във военна униформа, която знае много повече за света на създателите, отколкото някой би предположил.

Междувременно Сота и Селезия работят заедно с Метора Остерайх (Meteora Österreich), спокоен и сдържан NPC, за да разкрият смисъла зад тези неестествени събития. Със мощни сили в играта, някога ясната линия между реалността и въображението продължава да се размива, водейки до съдбовна среща между създателите и тези, които са създали.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾