Grancrest Senki

グランクレスト戦記

Английско заглавие:
Record of Grancrest War
Премиера:
06/01/2018г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
24
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
A-1 Pictures
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Romance, Drama
Продуценти:
Aniplex, Bandai Namco Entertainment, Good Smile Company, BS11, ABC Animation, Kinoshita Group Holdings, Kadokawa, Cromea

Континентът Атлатан се оказва отново погълнат от пламъците на войната, след ужасяващата „Трагедия във Великата Зала“. Това, което се предполага, че трябва да е радостен повод за установяване на мир между Fantasia Union и Factory Alliance, посредством брака на Сир Алекис Дос (Sir Alexis Douse) и Лейди Марине Крайше (Lady Marrine Kreische), се оказва истинска трагедия. Докато булката и младоженецът вървят по пътеката, церемонията е внезапно прекъсната от мощно натрупване на „Хаос“ - тъмна енергия от друго измерение, която унищожава земята и води със себе си всякакви чудовища и демони. От същата тази енергия се появява Демоничния Лорд на Диаболос, зло създание, който моментално убива младоженците, разбивайки всяка надежда за мир между двете страни.

След като не успява да предотврати това бедствие, магьосницата Силука Мелетес (Siluca Meletes) пътува през заразената с „Хаос“ селска местност, за да учи за майстор магьосник. Когато е заловена от група войници, работещи за Федерацията, Силука е спасена от Тео Корнаро (Theo Cornaro), млад воин, носещ загадъчен „Герб“ - магически символ, който дава възможност на носителя си да прогонва Хаоса. Без да се е врекъл в някоя от воюващите страни, Тео се надява да получи лордски ранг, с който да освободи родния си град Систина от тираничния ѝ владетел и Хаоса, който се разпространява в него. Впечатлена от благородната му цел, Силука сключва магически договор с младия воин и така тръгват на път, за да възстановят равновесието на разкъсаната от война земя.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾