Rakudai Kishi no Cavalry

落第騎士の英雄譚《キャバルリィ》

Английско заглавие:
Chivalry of a Failed Knight
Премиера:
03/10/2015г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Nexus, Silver Link.
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Fantasy, Romance, Ecchi, School
Продуценти:
flying DOG

Във време и място, в което душата на човек може да бъде превърната в оръжие, съществуват съвременни магьосници, наречени „Магически Рицари“. Въпреки, че Икки Курогане (Ikki Kurogane) е ученик в институция за обучение на такива надарени магове, той не впечатлява с особени таланти в магията, получавайки прякора си „Проваления Рицар“ или „Най-лошия“. Получавайки по-ниски от средните оценки, той е принуден да повтаря годината. Но с пристигането на новия директор на институцията се добавя и ново правило. С решение от борда, рицарите, чиито способности са съвместими, са принудени да споделят жилище и да тренират заедно по време на учебната година, за да увеличат максимално своите способности.

Съквартирантът на Икки се оказва Стела Вермилион (Stella Vermillion) - принцеса от чужбина и рицар с ранг А (вид гений в магията, който се появява веднъж на десетилетие). Когато Икки влиза в стаята, той я сварва неподготвена докато се преоблича, причинявайки огромно недоразумение, което в крайна сметка води до дуел между двамата. Наказанието за губещата страна е Вечно поданичество на победителя.

Принудени да живеят в една и съща стая, практикувайки заедно магия през следващите учебни години, как ли ще се развият взаимоотношенията на Стела и Икки?

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾