Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin

RAINBOW 二舎六房の七人

Япония 1955 година, Марио Минаками (Mario Minakami) тъкмо пристига в специалното училище за реформи Шонан, заедно с трима други тийнейджъра, арестувани по сериозни обвинения. След като се оказват затворени в една килия, те се запознават с по-възрастния затворник Рокурота Сакураги (Rokurouta Sakuragi), бивш боксьор, с когото развиват тясна връзка. Под негово ръководство и обещанието, че отново ще излязат от този затвор, престъпниците започват да гледат на своята безнадеждна ситуация в по-добра светлина.

Rainbow: Nisha Rokubou no Shichinin проследява седемте съкилийници, докато се борят срещу бруталното страдание и унижение, нанесено им от Ишихара (Ishihara), садистичен пазач с неприязън към Рокурота, и Гисуке Сасаки (Gisuke Sasaki), лекар, който обожава да потъпква момчета. Изправени пред такива адски условия, седемте затворника трябва да съберат цялата си сила, за да могат да оцелеят излежаването на присъдите си. Но дори и да направят, какъв живот ли ги чака от другата страна?

Трейлър

За да изгледате всички 26 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Уникално аниме, накрая серазчувах, много, зощото в анимето има прекалено много неща от истинския живот, аз съм водил такъв живот, за това се разчупвах, не очаквам да ме разберете, просто го гледайте.

Страхотно заглавие, което хората пренебрегват, а не бива!

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах