Rail Wars!

RAIL WARS! [レールウォーズ]

Rail Wars! се развива в алтернативна вселена, където японското правителство все още контролира националната железопътна мрежа. Поради стабилността, осигурена от правителството, именно на ЖП-то се дава възможност да процъфтява.

Наото Такаяма (Naoto Takayama) се опитва да стане служител за японската национална железница, основно заради удобния живот, който ще му позволи да води. За да постигне това, той се записва в обучителна програма, в която учениците трябва да демонстрират знанията си за влаковете, както и способността си да бъдат готови за всяко предизвикателство, което може да им се изпречи на пътя.

През този период от време той ще срещне други ученици като атлетичната Аои Сакура (Aoi Sakura), вечно гладния Шо Иуаизуми (Sho Iwaizumi) и човека-енциклопедия Харука Коми (Haruka Komi). Заедно те ще се опитат да минат през обучението си, докато се занимават с крадци на чанти, бомбени заплахи и надвисналия призрак на екстремистката група „RJ”, която иска да приватизира железопътната система.

Трейлър

За да изгледате всички 12 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

Анимето е готино. Изгледах го бързо.

Започнал съм превод на анимето,до тук съм готов с 4 епизода,ще бъде качено цялото наведнъж,но не давам срокове кога.

shot az vidqh samo 2 s bg subs

animeto go ima vuv vbox7 ama nqma prevod

Няма ли да се превежда, анимето си заслужава!

Вероятно и няма да се качват епизоди. Анимето е Cancelled.

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах