Rail Wars!

RAIL WARS! [レールウォーズ]

Премиера:
04/07/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
12
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
24 мин. на епизод
Аудитория:
R+ (Умерена голота)
Студио:
Passione
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Harem, Ecchi, Police
Продуценти:
Lantis, Pony Canyon, TBS

Rail Wars! се развива в алтернативна вселена, където японското правителство все още контролира националната железопътна мрежа. Поради стабилността, осигурена от правителството, именно на ЖП-то се дава възможност да процъфтява.

Наото Такаяма (Naoto Takayama) се опитва да стане служител за японската национална железница, основно заради удобния живот, който ще му позволи да води. За да постигне това, той се записва в обучителна програма, в която учениците трябва да демонстрират знанията си за влаковете, както и способността си да бъдат готови за всяко предизвикателство, което може да им се изпречи на пътя.

През този период от време той ще срещне други ученици като атлетичната Аои Сакура (Aoi Sakura), вечно гладния Шо Иуаизуми (Sho Iwaizumi) и човека-енциклопедия Харука Коми (Haruka Komi). Заедно те ще се опитат да минат през обучението си, докато се занимават с крадци на чанти, бомбени заплахи и надвисналия призрак на екстремистката група „RJ”, която иска да приватизира железопътната система.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾