Psycho-Pass 2

PSYCHO-PASS サイコパス 2

Премиера:
10/10/2014г.
Тип:
ТВ сериал
Епизоди:
11
Статус на излъчване:
Завършенo
Продължителност:
23 мин. на епизод
Аудитория:
R-17+ (Насилие и ругатни)
Студио:
Tatsunoko Production
Озвучаване:
Японско
Държава:
Япония
Жанрове:
Action, Psychological, Sci-Fi, Police
Продуценти:
Production I.G, Dentsu, Fuji TV, Nitroplus, Sony Music Entertainment, TOHO animation, Kyoraku Industrial Holdings

Година и половина след събитията от оригиналния научен психологически трилър, Акане Цунемори (Akane Tsunemori) продължава своята работа като инспектор, прилагайки решенията на системата Сибил (Sibyl). Към нея се присъединява младши инспектор Мика Шимоцуки (Mika Shimotsuki), която е сляпо и неумолимо лоялна към Сибил. Докато Акане сериозно размишлява върху характера на работата ѝ легитимността в присъдите на Сибил, се появява нова тревожна заплаха.
Мистериозна фигура открива начин да контролира Коефициента на престъпност - число, съставено от сканирания на мозъка, които позволяват на Сибил да прецени психическото здраве и да идентифицира потенциални престъпници. С него, той е в състояние да убие наемник, оставяйки загадъчното послание "WC?", написано с кръв на стената.

Акане и останалите от Дивизия 1 скоро се оказват играчи в смъртоносна игра срещу новия си враг, изправяйки се лице в лице с конспирация, заплашваща не само авторитета на системата Сибил, а самата основа за убежденията на Акане.

Трейлър

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах

Няма връзка с Интернет.

Моля, свържете се към мобилна мрежа, за да използвате портала.

Презареди ⤾