Psycho-Pass 2

PSYCHO-PASS サイコパス 2

Година и половина след събитията от оригиналния научен психологически трилър, Акане Цунемори (Akane Tsunemori) продължава своята работа като инспектор, прилагайки решенията на системата Сибил (Sibyl). Към нея се присъединява младши инспектор Мика Шимоцуки (Mika Shimotsuki), която е сляпо и неумолимо лоялна към Сибил. Докато Акане сериозно размишлява върху характера на работата ѝ легитимността в присъдите на Сибил, се появява нова тревожна заплаха.
Мистериозна фигура открива начин да контролира Коефициента на престъпност - число, съставено от сканирания на мозъка, които позволяват на Сибил да прецени психическото здраве и да идентифицира потенциални престъпници. С него, той е в състояние да убие наемник, оставяйки загадъчното послание "WC?", написано с кръв на стената.

Акане и останалите от Дивизия 1 скоро се оказват играчи в смъртоносна игра срещу новия си враг, изправяйки се лице в лице с конспирация, заплашваща не само авторитета на системата Сибил, а самата основа за убежденията на Акане.

Трейлър

За да изгледате всички 11 епизода от анимето, моля влезте в профила си!

ВходилиРегистрация
  • Добави в ...

Коментари

Публикувай своето мнение...

2 season mi mnogo haresa

avatarДеактивиран акаунт06/Apr/2020г. 23:07ч.

Голям прогрес има.Впечатляващо е!!! 😎 😎 😎

Препоръчвам го! Кратки 11 епизода, но анимето е много яко 😍

Моля запознайте се с „Общи условия, Лични данни и Бисквитки“ за да използвате този уебсайт.

Научете повече Разбрах